Föreläsning: Lilla Speedos mamma

Sara Melin, bloggaren bakom Lilla Speedos mamma, föreläser om hur det är att vara förälder i en familj med ADHD, dyslexi, Tourettes och autismspektra.

Sara berättar om oron, utanförkänslan, kämpandet i skolan. En son som vägrade vara med i det sociala och låste sig ofta. Men också vilken resa familjen har gjort från en nedåtgående spiral till en uppåtgående. Hur de idag har en fungerande vardag med mycket skratt och mindre bråk och konflikter. Ett liv som går i 180 – varmt välkommen till en föreläsning med allvar, igenkännande, sorg och skratt!

  • Datum och tid: Onsdag 2 oktober klockan 18.00–20.30
  • Plats: Starrbäcksgatan 1, Sundbyberg

Anmälan

Du anmäler dig via formuläret nedan. Sista dag för anmälan är måndag den 30 september. Har du frågor? Hör av dig till Julia Svahn, anhörigstrateg, på julia.svahn@sundbyberg.se.

Hantering av personuppgifter

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen samlar in personuppgifter via formuläret för att se hur många som kommer till föreläsningen och för att kunna kontakta dig om föreläsningen blir flyttad, inställd eller liknande. Uppgifterna kommer endast att hanteras av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter till efter föreläsningen, och därefter raderar vi dem.

Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar dina personuppgifter.

Senast uppdaterad 18 september 2019