Till dig som blev svensk medborgare 2019

Du har fått en inbjudan till en ceremoni för att välkomna nya svenska medborgare vid nationaldagsfirandet på Golfängarna i Sundbyberg den 6 juni. På grund av coronavirusets spridning har Sundbybergs stad tyvärr tvingats ställa in nationaldagsfirandet i år. Det blir därför ingen ceremoni med diplomutdelning den 6 juni.

Vi vill gärna uppmärksamma er som är nya medborgare och välkomna er med en ceremoni vid ett annat tillfälle.
På grund av pandemin kan vi inte fatta beslut om nytt datum för den ceremonin än, men vi hoppas kunna göra det efter sommaren. Och vi hoppas att du vill vara med då!

Du anmäler dig via ett av formulären nedan. Du kan välja att vara med på en ceremoni under hösten, eller att bara få diplomet hemskickat till dig.

Ja, jag vill vara med på en ceremoni i höst

Vill du delta på en ceremoni i höst, tala om det för oss genom att anmäla dig i formuläret nedan. När vi har bestämt ett nytt datum så kommer du få information om det via mejl.

OBS! En anmälan per person. Är ni fler från samma familj som deltar behöver ni fylla i en anmälan för varje familjemedlem.

Nej, jag vill inte vara med på en ceremoni, men vill gärna ha ett diplom hemskickat

Vill du inte vara med på en ceremoni i höst, och istället få ditt diplom skickat till dig innan sommaren, kan du anmäla det här:

OBS! En anmälan per person. Är ni fler från samma familj som deltar behöver ni fylla i en anmälan för varje familjemedlem.

Hantering av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna anordna ceremonin för nya svenska medborgare. Uppgifterna kommer bara att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter tills dess att nationaldagsfirandet är avslutat, sedan raderar vi dem.

Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar dina personuppgifter

Senast uppdaterad 22 april 2020