Nominera Årets sundbybergare

Årets sundbybergare är en årlig tävling där alla kan nominera en sundbybergare som gjort något extra bra för staden. Vinnaren presenteras vid stadens nationaldagsfirande på Golfängarna.

Nominera Årets sundbybergare 2022 - senast den 30 april

Välkommen att nominera en kandidat som bor i Sundbyberg och med sin gärning betyder något speciellt för staden och dess invånare.

Tidigare mottagare av utmärkelsen

Hantering av personuppgifter

Vi samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna anordna ceremonin för nya svenska medborgare. Uppgifterna kommer bara att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter tills dess att nationaldagsfirandet är avslutat, sedan raderar vi dem.

Du har rätt att när som helst att ta tillbaka ditt samtycke. Detta gör du genom att kontakta webbredaktionen@sundbyberg.se. Du har även rätt att kontakta oss för att få information om vilka personuppgifter om dig eller att begära rättelse, överföring, radering eller begränsningar v dina personuppgifter. Du har även rätt att inge klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten, IMY om du tycker att vi behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt.

Läs mer om hur Sundbybergs stad hanterar dina personuppgifter

Sista anmälningsdag är den 30 april klockan 23.59.
Den nominerade är bosatt i Sundbybergs stad.
Den nominerade är bosatt i Sundbybergs stad.Senast uppdaterad 6 mars 2023