Pedagogiskt stöd

Det kan finnas många anledningar till att du ibland stöter på svårigheter i studierna. Då finns det pedagogiskt stöd som du kan ta del av.

Du kanske inte har studerat på länge och känner dig ovan, tycker att du har svårt att koncentrera dig eller stöter på problem när du ska läsa och skriva texter. Du kanske tycker att du behöver bättre studieteknik. Vi erbjuder olika typer av pedagogiskt stöd för att hjälpa dig att klara dina studier.

Lärcentrum

Lärcentrum i sal 40 är öppet varje dag. Schema för Lärcentrum hittar du både utanför dörren, på datorn i receptionen och här på hemsidan. Lärcentrum är bemannat av vår studievärd under vissa tiider. Du kan se på schemat när studievärden är där.

Schema LärcentrumPDF

På Lärcentrum har du möjlighet att prata om uppgifter och texter med studievärd eller lärare. Du kan låna både Chromebooks och Ipads. Du kan även få hjälp att använda Ipads, Chromebooks och Itslearning med mera.

På Lärcentrum kan du också komma på drop-in för att träffa speciallärare och få råd om dina studier och studieteknik. Du kan se på schemat när specialläraren är där.

Studieverkstad

Varje dag har vi studieverkstad i vårt studierum sal 40. Schema för studieverkstan hittar du utanför dörren. Där har du möjlighet att diskutera uppgifter och texter med en lärare, få hjälp med att använda datorn och Itslearning med mera.

Behov av extra stöd

Du kan boka tid för att prata om dina specifika stödbehov med en lärare som har specialpedagogisk kompetens. Ta kontakt med speciallärare Johanna Lindgren Chin via e-post: johanna.lindgren.chin@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 15 november 2019