Pedagogiskt stöd

Det kan finnas många anledningar till att du ibland stöter på svårigheter i studierna. Då finns det pedagogiskt stöd som du kan ta del av.

Du kanske inte har studerat på länge och känner dig ovan, tycker att du har svårt att koncentrera dig eller stöter på problem när du ska läsa och skriva texter. Du kanske tycker att du behöver bättre studieteknik. Du kanske inte är van att arbeta med Word eller har problem att hitta i Itslearning. Vi erbjuder olika typer av pedagogiskt stöd för att hjälpa dig att klara dina studier.

Studieverkstad: Varje dag har vi studieverkstad i vårt studierum sal 40. Schema för studieverkstan hittar du utanför dörren. Där har du möjlighet att diskutera uppgifter och texter med en lärare, få hjälp med att använda datorn och Itslearning med mera.

Specifika stödbehov: Du har också möjlighet att boka tid för att prata om dina specifika stödbehov med en lärare som har specialpedagogisk kompetens. Ta kontakt med Johanna Lindgren Chin via e-post: johanna.lindgren.chin@sundbyberg.se

Senast uppdaterad 11 juni 2019