Ugglan

Ugglan är till för barn i åldern ett till tolv år som har föräldrar med behov av barntillsyn under tidiga morgnar, sena kväller, nätter och helger.

Verksamhet

Ugglan är en liten verksamhet med en avdelning. Personalgruppen är stabil och har lång erfarenhet inom barnomsorgen. De vuxna på Ugglan är måna om att skapa pedagogiska, lustfyllda och meningsfulla aktiviteter tillsammans med barnen.

Pedagogerna arbetar medvetet med utveckling och lärande i alla vardags- och omsorgssituationer. För att verksamheten ska fungera väl på kvällar och nätter arbetar personalen mycket med att skapa trygghet och lugn för både barn och föräldrar.

På vardagar under dagtid vistas samtliga inskrivna förskolebarn och skolbarn på sina ordinarie förskolor och skolor.

Förskolebarn som sover över på Ugglan, lämnas till sin förskola av pedagoger från Ugglan eller åker skoltaxi till sin ordinarie förskola. Förskolebarn som behöver omsorg efter ordinarie förskoleverksamhet, hämtas av Ugglans pedagoger eller åker skoltaxi till Ugglan.

Skolbarn som sover på Ugglan åker skoltaxi till sin ordinarie skola eller blir upphämtade av skolans personal. De skolbarn som behöver omsorg efter ordinarie fritidsverksamhet åker skoltaxi eller lämnas av skolans personal till Ugglan.

Kontakt

Har du ytterligare frågor om verksamheten går det bra att kontakta förskolerektor Ann-Charlotte Halén, 08-706 83 99 eller e-postadress ann-charlotte.halen@sundbyberg.se.

Öppet hus

Alla visningar är inställda på grund av coronavirusets spridningsrisk.

Är du intresserad av en plats hos oss, vänligen kontakta oss på telefonnummer 08-706 80 77 så kommer vi överens om en tid som passar för besök. Vi finns på Skogsbacken 15-17, e-postadress ugglan@sundbyberg.se.

Ansökan

Görs via e-tjänstlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Arbetsgivarintyg och schema skickas separat. Läs mer under Ansöka om eller säga upp plats.

Senast uppdaterad 11 januari 2021