Nyhetsbrev om Nya stadskärnan

Det kommer att märkas när Trafikverket bygger järnvägstunneln och Nya stadskärnan byggs. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om vad som händer i Nya stadskärnan!

I nyhetsbrevet från projekt Sundbybergs nya stadskärna kan du läsa om vad som händer i stadskärnan, pågående och planerade byggprojekt. Du får även inbjudningar till möten, olika evenemang och annan information som kan vara av intresse för dig. Prenumerera gärna på nyhetsbrevet genom att skicka in kontaktuppgifter i formuläret.

Vi planerar att skicka dig nyhetsbrevet 3–4 gånger per år.

Det första nyhetsbrevet skickades ut före jul och du som registrerar dig nu kommer i mars att få Nyhetsbrev #2 skickat till dig.

Hantering av personuppgifter

Projekt Sundbybergs nya stadskärna samlar in personuppgifter via formuläret för att kunna skicka nyhetsbrev, information och inbjudningar. (Ange gärna vilken målgrupp du tillhör för att vi ska kunna skicka dig relevant information.) Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss som arbetar i Sundbybergs stad. Vi sparar dina uppgifter så länge projektet pågår i Sundbyberg. Du kan även meddela oss att du vill att vi tar bort dina uppgifter ur vårt register.Kryssa i den eller de målgrupper som stämmer bäst på dig.
Kryssa i den eller de målgrupper som stämmer bäst på dig.

Senast uppdaterad 26 mars 2020