Ungdomsmottagningen

Till oss är du välkommen från 12 års ålder till den dag du fyller 23 år. Alla besök på ungdomsmottagningen är gratis och alla som arbetar här har tystnadsplikt.

Du behöver inte veta vem du ska boka möte med när du kommer eller ringer till ungdomsmottagningen, det får du hjälp med av den som tar emot dig. Ring, kom förbi eller gå in på www.minavardkontakter.selänk till annan webbplats om du vill boka en tid.

OBS!

Vecka 30, den 24-28/7, har vi endast barnmorska på plats på tisdagen den 25/7. Tiderna till hen är redan fullbokade. Det går dock bra att ringa in på telefontiderna och boka tider till nästa vecka (v. 31). Det här betyder att vi inte har någon öppen mottagning denna vecka!

 

Här kan du få hjälp med frågor/funderingar som rör till exempel kropps- och pubertetsutveckling, underlivsbesvär, flytningar, menstruation, förhud, testiklar, utlösning, sexualitet, graviditet, könssjukdomar, kondomer och andra preventivmedel. Du kan även få hjälp med ”dagen-efter-piller”, att göra ett graviditetstest, testa dig för könssjukdomar, och/eller göra en undersökning.

Du kan även prata om din hemsituation, relationer, nedstämdhet, oro, övergrepp, sexualitet med mera. Om du har varit med om något jobbigt i livet eller kanske är mitt uppe i något oroande och svårhanterligt, då kan vi hjälpa till att sortera bland tankar och känslor, och ge tips och råd om hur du kan få en bättre tillvaro.

Välkommen!

Tillgänglighet

Handikapparkering: I direkt anslutning till ingången i huset

Entrédörr: Automatisk dörröppnare finns i entrén till huset. Elektronisk dörröppnare in till mottagningen.

Lokal: Plan 2

Hiss: Ja

Toalett: Handikappanpassad toalett finns.

Hörselslinga: Nej

Övrig information: Låga trösklar i lokalen

Text

Senast uppdaterad 24 juli 2017