Kursinformation

Vad kostar en danskurs? Och vem meddelar man om man inte kan komma på träningen? Nedan hittar du information som kan vara bra att veta för dig som går en kurs på Dansstudion.

Anmälan och kursstart

Dansstudion startar kursverksamheten 4-10 september. Anmälningen till hösten kurser startar 29 maj.

Anmälning och betalning sker samtidigt. Observera att anmälan är bindande.
Anmälanlänk till annan webbplats

Avgift per termin

För elev (barn/ungdom) som bor i Sundbyberg eller Solna stad kostar en termin på Dansstudion 550 kronor. Elev boende i annan kommun betalar 3 100 kronor per termin. Elev som bor i annan kommun, men går i skolan i Sundbyberg betalar 1 500 kroner per termin. För vuxna elever (kursen vuxendans) kostar det 1 500 kronor per termin.

Tid och plats

Dansstudions samtliga kurser hålls på Kulturcentrum i Hallonbergen centrum. En danslektion är 40-80 minuter, beroende på åldersgrupp och hur länge man har dansat. Specifika träningstider finns under de olika danskurserna i vänstermenyn.

Kom i tid till träningen

Vi vill betona detta av flera skäl. Barndansen innehåller förutom den fysiska och kreativa dansleken även andra viktiga delar som koncentration, god gruppkänsla och glad stämning. Det är viktigt att varje barn känner sig sett och välkommet i gruppen, och uppropet i början av lektionen är en del i detta. Sen ankomst innebär avbrott som kan skapa irritation hos de barn som redan finns på plats, och osäkerhet hos den som är sen. Dessutom går värdefull lektionstid åt i onödan.

Under lektionen vill vi gärna att föräldrar väntar utanför dansstudion, men om det är svårt för barnet i början får föräldrarna självklart komma in.

Senast uppdaterad 26 maj 2017