Kultur Sundbyberg

Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av kultur inom musik, dans, teater och konst. Du kan delta i någon av våra kurser, i den öppna verksamheten eller sätta dig i publiken och ta del av en föreställning. Välkommen till Kultur Sundbyberg!

Kursverksamhet

Kultur Sundbyberg erbjuder kurser i teater, musik, dans och annan skapande verksamhet för barn och ungdomar i Sundbyberg. För vuxna erbjuds det även danskurser.
Anmälan till vårterminens kurser startar måndag 4 december.

Öppen verksamhet och galleri

Aggregat är Sundbybergs kulturverksamhet för unga mellan 15-25 år. Här finns öppen verksamhet och ett varierande kursutbud för dig som gillar att vara kreativ.

UNG Konst är en ny satsning på skapande verksamhet för barn och unga 7-15 år och för unga med funktionsvariationer. UNG konst kommer att erbjuda både öppen verksamhet och kursverksamhet.

På Kulturcentrum i Hallonbergen centrum finns även Galleri UNG, det är ett galleri där unga mellan 0-25 år har möjlighet att ställa ut sin konst.

​Teater och kultur program för barn och vuxna i Sundbyberg

Det finns ett varierat program av teater och kultur för barn, vuxna och äldre i Sundbyberg. Programmen för barnteater och kulturaktiviteter.
Boka din biljettlänk till annan webbplats

Kultur i vården

Alla äldreboende erbjuds också underhållning, som bokas av Kulturenheten via ombud. Läs mer om kultur i vårdenlänk till annan webbplats

Kulturgarantin

Sundbybergs förskolor och skolor har möjlighet att se olika teater- och dansproduktioner, delta i sagostunder eller dansprojekt.

ProgramutbudPDF

Senast uppdaterad 13 november 2017