Kultur Sundbyberg

Sundbyberg erbjuder ett brett utbud av kultur inom musik, dans, teater och konst. Du kan delta i någon av våra kurser, i den öppna verksamheten eller sätta dig i publiken och ta del av en föreställning. Välkommen till Kultur Sundbyberg!

Kursverksamhet

Kultur Sundbyberg erbjuder kurser i teater, musik och dans för barn och ungdomar i Sundbyberg. För vuxna erbjuds det även danskurser.

Anmälan till Musikskolans kurserlänk till annan webbplats, Teaterstudions kurserlänk till annan webbplats, Dansstudions kurserlänk till annan webbplats och Aggregats kurserlänk till annan webbplats.

Öppen verksamhet och galleri

Aggregat är Sundbybergs kulturverksamhet för unga mellan 15 och 25 år. Här finns öppen verksamhet och ett varierande kursutbud för dig som gillar att vara kreativ. På Kulturcentrum i Hallonbergen centrum finns också Galleri UNG, ett unikt galleri där unga får möjlighet att ställa ut sin konst.

​Teater och kultur program för barn och vuxna i Sundbyberg

Det finns ett varierat program av teater och kultur för barn, vuxna och äldre i Sundbyberg. Programmen för barnteater och kulturaktiviteter.
Boka din biljettlänk till annan webbplats

Kultur i vården

Alla äldreboende erbjuds också underhållning, som bokas av Kulturenheten via ombud. Läs mer om kultur i vårdenlänk till annan webbplats

Kulturgarantin

Sundbybergs förskolor och skolor har möjlighet att se olika teater- och dansproduktioner, delta i sagostunder eller dansprojekt.
ProgramutbudPDF

Senast uppdaterad 19 december 2016