Multibassängen

Sundbybergs simhall

Välkommen till Sundbybergs utbyggda simhall! Vi erbjuder bad, motionssim, vattenträning och simskola. I lokalerna finns även iForm friskvård med gym och gruppträning.

Aktuella händelser

Här kan du läsa om vad som är på gång just nu i simhallen.

Nu renoverar vi herrarnas duschrum!

Under vecka 24-29 är det dags att renovera herrarnas duschar. Det innebär att vi öppnar en tillfällig entré och omklädningsrum med dusch för herrar i simhallens nedre del. Du kommer dit genom att gå ner till vänster i stället för att gå upp mot huvudentrén när du kommer till simhallen, vi kommer att sätta upp skyltar så att du hittar rätt.

Vi kommer att sälja entré och klippkort i den tillfälliga entrén, men om du vill köpa årskort behöver du gå upp till kassan i huvudentrén.

Under v.26 - 29 kommer även stora bassängen att renoveras, multibassängen, undervisningsbassängen och barnbassängen kommer vara öppna för allmänheten.

Ändrade öppettider

På tisdagar är bassänger, omklädningsrum, dusch och bastu stängt klockan 08.00 - 10.30. Gym/reception/café har öppet som vanligt, expresskåp finns utanför gymmet. Gäller till vecka 25.

Vanliga frågor

Här hittar du vanligt förekommande frågor om simhallen.

Vilka öppettider har simhallen?

Vilka priser gäller?

Finns värdeskåp?

Ja, i receptionen finns värdeskåp. För att låsa dessa behövs en tiokrona. I simhallen finns fler värdeskåp där eget hänglås används. För att låsa skåpen inne i omklädningsrummen används eget hänglås. Hänglås och barnvagnslås finns att köpa i receptionen

Var kan jag parkera min barnvagn?

Utanför entrén finns barnvagnsparkering.

Var hittar jag schema för vattenträning?

Karta över simhallen

Klicka på bilden för att förstora den

Om simhallen

I simhallen finns fem bassänger, inklusive en multibassäng med höj- och sänkbar botten. Det finns två bassänger för små barn; en liten plaskbassäng för de allra minsta och en barnbassäng med sagolandskap. Nytt är även ett soldäck som kommer att hållas öppet på sommaren.

Hbt-certifiering

Simhallen är hbt-certifierad av RFSL (Riksförbundet för homosexuellas, bisexuellas och transpersoners rättigheter). Det betyder att vi arbetar strategiskt för att erbjuda våra besökare ett respektfullt bemötande utifrån ett hbt-perspektiv; här ska alla känna sig välkomna!

Simhallen är hbt-certifierad av RFSL

Vi har ett omklädningsrum där man byter om helt enskilt. Omklädningsrummet är avsett för dem som av olika skäl behöver eget rum, till exempel besökare med funktionsnedsättning som har en ledsagare av annat kön. Flexrummet kan inte utnyttjas på fredagar kl.11.45 - 14.00.

Mer information om flexrummet.PDF

Tillgänglighet i simhallen

Visa simhallen i tillgänglighetsdatabasen.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälpte informationen på sidan dig?


Tack för att du hjälper oss!

Senast uppdaterad 22 juni 2017