fotbollspaln, gräs, fotboll, sport

Fotboll och friidrott

I Sundbyberg finns det goda möjligheter för dig som vill spela fotboll och friidrotta. Vi har flera fotbollsplaner och en friidrottsanläggning.

Friidrottsanläggning

Sundbybergs IP har fyra allvädersbanor, där ett varv mäter 366 meter. Det finns även möjlighet att hoppa höjd, stav, tresteg, längd samt stöta kula. Se kartan nedan för mer information om Sundbybergs IP.

Friidrottsanläggningen används i första hand av friidrottsföreningarna i Sundbyberg, som har bokade träningstider under kvällar och helger. Du är välkommen att nyttja anläggningen under förutsättning att inte pågående friidrottsträningar störs.

Fotbollsplaner

Sundbybergs IP

På Sundbybergs IP finns två 11-spelareplaner, en gräsplan och en konstgräsplan. Vaktmästarexpedition för alla anläggningar finns på Sundbybergs IP. Se kartan nedan för mer information om Sundbybergs IP.

Karta över Sundbybergs IP

Karta över Sundbybergs IP

Ursviks IP

Vid Ursviks motionsområde finns en konstgräsplan för 11 spelare. Ombyte för spelare och domare sker i nya Brotorpshallen som ligger i anslutning till motionsområdet.

Rissne IP

Här finns en 11-spelareplan och en 5–7-spelareplan, båda med konstgräs. I anslutning till idrottsplatsen ligger en sporthall. Ombyte för fotboll sker i sporthallsbyggnaden där det finns fyra yttre omklädningsrum. Nyckel krävs.

Örvallen IP

På Örvallen finns det en 11-spelareplan och en 7-spelareplan, båda med konstgräs. Linjering finns även för 9 och 5 spelare. På 11-spelareplanen är det även möjligt att spela softboll.

Hallonbergens bollplan samt Golfängarna

Här finns två mindre konstgräsplaner. Inga större arrangemang bokas på dessa planer. Planerna har begränsade möjligheter för omklädnad.

Senast uppdaterad 5 januari 2018