Boka och hyr lokaler

I Sundbybergs stad finns ett brett utbud av idrottsanläggningar, hallar och lokaler som föreningar, företag och du som bor i Sundbyberg kan hyra för olika arrangemang, möten och aktiviteter.

Lokal för arrangemang, konsert eller möte

​Sundbybergs stad har flera platser där det går att hyra lokaler för arrangemang som konserter eller kulturaktiviteter. I centrala Sundbyberg ligger Allaktivitetshuset där det finns möjlighet för föreningar att anordna arrangemang och konserter, samt hyra kontorsplats eller mötesrum. Kulturcentrum i Hallonbergen hyr ut lokaler för sammanträden och kulturaktiviteter. På Kulturcentrum kan du även hyra Tornparkens scen. På stadens två bibliotek finns flera mötesrum att hyra.

Boka lokal i Allaktivitetshuset.

Boka lokal på Kulturcentrum.

Boka lokal på biblioteken.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Idrottsanläggning 

Sundbyberg har ett stort utbud av idrottsanläggningar med bland annat fotbollsplaner (gräs och konstgräs), friidrottsanläggning, simhall, sporthallar, ishall samt curlinghall. Det går att boka en idrottsanläggning vid ett enskilt tillfälle eller att boka stående tider under året.

Boka idrottsanläggning.

Gräddö kollogård

Gräddö kollogård ligger i Norrtälje skärgård. Under sommaren är det barnkollo på gården, men under våren och hösten kan föreningar och skolor hyra delar av kollogården under veckor och helger.

Boka Gräddö kollogård

Hjälpte informationen på sidan dig?


Tack för att du hjälper oss!

Senast uppdaterad 4 april 2017