Ljus, energi och atmosfär – ute och inne

Hur förvaltar vi egentligen vår energi och kan det göras bättre? Välkommen till ett inspirerande seminarium om bra och dålig belysning, såväl ute som inne.

Vi erbjuder ljus i novembermörkret! Varmt välkommen till ett belysningsseminarium utöver det vanliga.

Program

Tips och fakta om energi- och klimatsmart belysning, Ted Lundberg, energi- och klimatrådgivare

Inspirationsföreläsning om ljus och belysning, Svante Pettersson, ljusdesigner och en av Sveriges mest synliga ljusentusiaster.

Ljusevangelisten Svante Pettersson filosoferar kring bra och dåligt ljus, både inne och ute. Hur förvaltar vi egentligen vår energi och kan det kanske göras bättre? Ta del av hans funderingar, tips för hemmet samt hans nyskapande och inte sällan aningen galna belysningsprojekt. Missa inte denna chans att få uppleva hans omtalade föredrag!

Plats: Solna stadshus, kommunfullmäktigesalen

Tid: 23 november klockan 18.30 (kaffe/te och smörgås från klockan 18.00)

Seminariet är kostnadsfritt.

Läs mer och anmäl dig till Ted Lundberg via e-post: ted.lundberg@jarfalla.se

Om Svante Pettersson

Svante Pettersson, verksam vid Bjerking Ljusdesign, är en av Sveriges mest synliga ljusentusiaster som arbetar med allt från storskaliga utomhusprojekt till omskriven ljuskonst och innovativa ljuslösningar för hemmiljö. Han medverkar frekvent i media och föreläser på arkitekt- och designskolor. 2015 publicerades hans uppmärksammade bok SEE THE LIGHT som idag säljs över hela världen.

Senast uppdaterad 6 november 2017