Sundbyberg Avfall och Vatten AB tar över vatten- och avfallsverksamheten

Den 1 april blir stadens vatten- och avfallsverksamhet bolag. Du som har sophämtningsabonnemang eller anslutning till vatten och avlopp kommer i fortsättningen att få dina fakturor från Sundbyberg Avfall och Vatten.

Beslutet om att bilda bolaget togs i kommunfullmäktige i december 2016. Sundbybergs Avfall och Vatten är ett icke-vinstdrivande kommunalt bolag som kommer att ansvara för allt som rör avfall, vatten och avlopp i Sundbyberg. Läs mer om bildandet av bolaget.

Fakturor och avgifter från 1 april

Fastighetsägare, villaägare och företagare som brukar få fakturor för sophämtning och/eller vatten och avlopp kommer i fortsättningen få fakturor från Sundbyberg Avfall och Vatten. Bolaget kommer att gå ut med mer information i april.

Avgifterna för sophämtning och vatten och avlopp, som kommunfullmäktige beslutat ska gälla för år 2017, ligger kvar tills nästa revidering.

Sundbyberg Avfall och Vattens webbplats

På bolagets webbplats www.savab.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du kontaktuppgifter och all information om vatten- och avfallsfrågor i Sundbyberg, till exempel blanketter, öppettider till återvinningsstationerna, schema för ReTuren och mycket mera.

Senast uppdaterad 31 mars 2017