Förlängd ansökningstid för årets sommarjobb – extra cv-träffar anordnas

Ansökningstiden för årets sommarjobb förlängs till 2 april. I samband med förlängningen anordnas också två extrainsatta cv-träffar som är obligatoriska att delta på för att kunna söka sommarjobb 2017.

Du kan ansöka om sommarjobb i Sundbyberg fram till den 2 april 2017. I år finns tre obligatoriska moment som du måste ha gjort för att kunna bli erbjuden ett sommarjobb:

1. Delta på cv-träff

I år är det obligatoriskt att ha deltagit på en av våra cv-träffar. Dessa träffar hölls i februari men nu anordnar vi ytterligare två tillfällen i mars för dig som inte deltagit på dessa tidigare.

Observera att du måste ha deltagit på en cv-träff för att kunna söka sommarjobb. Har du inte deltagit på cv-träffen kommer din ansökan inte att godkännas. Du anmäler dig till cv-träffarna via formuläret på sundbyberg.se

Datum och tider för kommande cv-träffar:

  • 28 mars 17.00-17.50
  • 30 mars 17.00-17.50

2. Sök ett annat jobb

För att kunna få ett sommarjobb i Sundbyberg behöver du kunna visa att du även sökt jobb hos en annan arbetsgivare. I samband med anmälan kommer du att bli ombedd att fylla i vilken arbetsgivare du sökt jobb hos och vem som varit din kontaktperson.

3. Skriv cv och personligt brev

När du gör din ansökan behöver du även skicka med cv och personligt brev. På cv-träffen får du lära dig hur du utformar ett cv och vad ditt personliga brev ska innehålla.

Ansök via webben

När du deltagit på cv-kursen, ansökt om ett jobb hos någon annan arbetsgivare och skrivit ett cv och personligt brev kan du ansöka om sommarjobb via sundbyberg.se/sommarjobb. Ansökan görs senast den 2 april.

Om sommarjobben

Ungdomar som är födda 1999 och 2000 eller som går första eller andra året på gymnasiet erbjuds tre veckors sommarjobb under perioden 12 juni - 11 augusti 2017. Du som är född 2001 eller som går i årskurs 9 kan också söka sommarjobb men är inte garanterad ett jobb, utan detta ges i mån av plats.

Läs mer om att sommarjobba i Sundbybergs stad

Senast uppdaterad 21 mars 2017