Sveriges största företagarturné besökte Solna-Sundbyberg

Den 13 april var det dags för Mitt Företag, ett årligt evenemang för företagare i Sundbyberg och Solna. I år var temat "Stjärnföretagarens 15 hemligheter".

Närmare 200 företagare samlades under eftermiddagen för att få verktyg, inspiration och det nätverk som krävs för att lyckas bygga ett framgångsrikt företag. Föreläsningen med multientreprenören Gustaf Oscarson handlade om de 15 verktyg och strategier som direkt kan hjälpa företagaren att få 40 % mer tid, mer pengar i plånboken, bättre balans i livet och att skapa företag på egna villkor.

På scen fanns även Olof Röhlander, som röstades fram till Årets talare i Sverige 2011 och 2015. Olof bjöd på sin helt nya föreläsning "Konsten att njuta av livet – och ändå få saker gjorda", där han beskrev njutandets konst på ett helt nytt och annorlunda sätt. Det handlar om att fokusera på det som faktiskt finns istället för på det som saknas. Att låta sinnesintrycken påverka upplevelser i högre utsträckning och att finna njutning även i motgångar.

Senast uppdaterad 18 april 2016