Vuxenutbildning

Du kan läsa på grundskolenivå, gymnasienivå eller gå en yrkesutbildning. På Sundbybergs vuxenutbildning får du möjlighet till personlig utveckling, fortsatta studier och lättare att konkurrera på arbetsmarknaden.

Genom att läsa kurser vid vuxenutbildningen blir det lättare för dig att söka vidareutbildning på högskola, yrkeshögskola eller universitet. På Sundbybergs vuxenutbildning får du hjälp att utveckla din studieteknik, planera dina studier och hitta din motivation. Vuxenutbildningen erbjuder stor flexibilitet i kursutbud, studietid, studietakt och upplägg av studierna.

Undervisningen är kostnadsfri. Däremot måste du själv köpa och betala för böcker och annat studiematerial.

Är du mellan 20-24 år och saknar gymnasieutbildning? Läs mer om vårt utbildningskontrakt som ger dig möjlighet att läsa upp dina gymnasiebetyg.

Ansök till vuxenutbildningen här.  

Sundbybergs stad genomför nu en ny upphandling för att kunna erbjuda en ökad valfrihet inom vuxenutbildningen. Vi kommer att öppna vår webbansökan 10 november. Kursutbudet kan komma att utökas, utifrån att avtal skrivs. Sista ansökningsdag för att söka kurser med start i januari 2018 är förlängd till fredag 1 december.

 

Webbstuga-hjälp att söka kurser till våren.

Kom till datasalen på nedre plan:

Måndag 20 november kl. 11.00-12.00
Tisdag 21 november kl. 10.00-12.00
Torsdag 23 november kl. 9.00-10.00
Torsdag 23 november kl. 14.00-16.00

 

 

 


   

Senast uppdaterad 22 november 2017